среда, 25. децембар 2019.

Novogodišnji i praznični outfiti


Party sezona već je počela, i sada je već došao period kada treba da organizujemo svoj novogodišnji provod i, u skladu sa njim, izaberemo savršen outfit u kome ćemo blistati cijelo veče! Ove godine sve je dozvoljeno, pa zaboravite na uniformisanost i prepustite se modnom eksperimentisanju, prateći ličnu estetiku. Ovo doba godine je vrijeme blještavila, crvene i zlatne boje, elegancije i prefinjenosti. Vjerujemo da će svaka od vas ove godine prisustvovati barem jednom partyju, a za tu priliku obavezno se sredite koliko možete. Sve mi u najluđoj noći želimo zablistati, bez obzira na to gdje slavili. Ipak, to nije uvijek jednostavno, posebno ako slavite na otvorenom mjestu, npr. na trgu, ili u klubu gdje će vam svi gaziti po upravo kupljenim cipelama. Bez obzira na to, donosimo vam nekoliko predloga, u kojima ćete se svakako istaći u masi!

Sa haljinom ne možete pogriješiti, pogotovo ukoliko je crvena! Crvena je vrlo moćna boja, a ako govorimo o haljinama, za adekvatno nošenje crvene potrebna je odlučnost i harizma. Bez ličnog samopouzdanja crvena haljina će vas energetski progutati. Ipak, to nije razlog da se od nje odustane. Naprotiv! Crvena izdvaja iz mase, momentalno skreće pažnju, ističe ljepotu lica, podiže raspoloženje i unosi živost.
haljina zenska
Dezenirani komadi garderobe mogu vam pomoći da od sasvim obične kombinacije dobijete spektakularnu. Svake godine, u prvi plan izbijaju određeni dezeni, neki su popularniji od drugih, a ove godine pravi hit je zebra dezen. Glamurozna i ekstravagantna haljina koju ste tražili za doček Nove godine je tu! I donosi trenutno jedan od najaktuelnijih i najpopularnijih dezena u svijetu, koji je veoma je privlačan i upečatljiv!
Ne treba zaboraviti ni prugasti dezen, koji je uvijek aktuelan, pa je naš favorit svakako haljina na pruge u kombinaciji interesantnih i zanimljivih boja, koje ni na jednoj proslavi neće proži nezapaženo. Prugice mogu da nose i djevojke koje prate modu, one koje biraju klasične komade, ali i romantične dame, a iako možda na prvi pogled izgledaju pomalo jednostavno, zahvaljujući različitim debljinama pruga i njihovim bojama, kombinacije su beskonačne.
 haljina
Iako je sezona prazničnih proslava počela, mnoge žene nemaju ideju što obući. Ako i same spadate u grupu žena koje muku muče s odabirom stajlinga za proslavu firme ili novogodišnju noć, a voljeli biste izbjeći haljine koje nerijetko izgledaju preformalno ili monotono, onda je elegantni, ali ujedno i moderan kombinezon na jedno rame od svilenkastog materijala pravi komad za vas. Lepršav materijal i karner na rukavu savršeno prijanjaju uz tijelo i daju glamuroznu notu jednom ovakvom stajlingu.
 zenski kombinezon
U potrazi ste za idealnim party outfitom koji ne uključuje haljinu? Imamo stajling kao stvoren za vas! Nije riječ ni o kakvom revolucionarnom stajlingu koji nijeste i sami mogli osmisliti, ali je svakako riječ o provjerenom outfitu koji savršeno funkcioniše u večernjim prilikama, a ukoliko odaberete dovoljno elegantne komade, može proći čak i u svečanijim. Ako dosad nijeste shvatili, pričamo o kombinaciji suknje i statement topića ili bluze koja će vam osigurati titulu kraljice plesnog podijuma, pogotovo ako se inspirišete nekim od stajlinga proslavljenih modni blogerki koje modu imaju u malom prstu.
 suknje



Autor teksta: Kana Tomašević 
SHARE:

Нема коментара

Постави коментар

© Legend Blog - Bosna. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig