четвртак, 3. јануар 2019.

Vodič kroz trendove za JESEN-ZIMU 2018/2019

jesen-zima 18/19

Sezona jesenjih i zimskih autfita je uveliko u toku, a ukoliko ste u potrazi za inspiracijom i idejama da osvežite vaše modne kombinacije na pravom ste mestu. Ove sezone Legend World Wide je inspirisan neustrašivošću i avanturističkim duhom koji se krije u svakome od nas, kao i inovativnošću koja je protkana kroz mnoge modne komade. Neočekivani dezeni, kombinacije materijala, asimetrični krojevi, kožni i krzneni detalji... sve vas to čeka u novoj, jesen-zima 18/19 kolekciji, a Legend World Wide se potrudio da ispuni sva vaša očekivanja.

1. BASIC, BASIS, BASIC :)
Počećemo od samog starta i ukoliko još uvek niste, predlažemo vam da obradujete sebe basic, kvalitetnim, statement komadom džinsa, majice i džempera. Verujte, vaš garderober će vam biti zahvalan, a muke oko jutarnjeg spemanja i žurbe će biti svedene na minimum.:) Legend World Wide u svojoj ponudi ima niz različitih modela farmerki, fitova, obrada, dubine, i više od 25 godina se vodimo misijom da svako zaslužuje savršen par džinsa. Ukoliko ste u potrazi za basic modelom naša preporuka ide mirnoj, srednje plavoj obradi bez suviše beljenja ili neprevaziđenom crnom džinsu. Kada je reč o basic majicama i džemperima, predlažemo vam da se vodite krojem, i pronađete odgovarajući, kao i sastavom koji treba da bude od prirodnih materijala koji su prijatni za nošenje.
                   legend farmerkelegend farmerke
                   basic majica legendlegend basic džemper

2. KAPUT - neka vas svi primete
Osim što je praktičan i neophodan za jesenje i zimske dane, ništa kao dobar kaput ne može učiniti bilo koju kombinaciju tako prefinjenom. Birajte kvalitetne, moderne i dobro ukrojene kapute. Pažljivo izaberite i pronađite savršen model, jer je to investicija na kojoj ćete biti zahvalni narednih par sezona. Legend World Wide vam predlaže da ne bežite od dezeniranih i detaljima obogaćenih modela, jer upravo će vas oni izdvojiti i istaknuti vaš stil na najbolji način.     
                                                
moderan legend kaputtrendi kaputi

kaputkaput

3. ROLKE - ultimativna modna kupovina
Kraljice jesenjih i zimskih outfita, i ove modne sezone zauzimaju presto. Popularnost rolki ne prolazi već par godina, a njihova tajna je u praktičnosti. Komad odjeće koji se sa lakoćom transformiše, te ukoliko želite dah prefinjenosti ili opuštenu, svakodnevnu kombinaciju, to ćete bez problema postići. Za koji god stil da se odlučite, rolke će vašem izgledu dati notu elegancije. Legend World Wide vam preporučuje da pri kupovini obratite pažnju na materijal i izaberete one koje u većinskom procentu sastava imaju viskozu ili pamuk, jer ćete im time osigurati dug vek trajanja.

rolkalegend rolka


4. PONČO - znamo koliko ga volite
Ključ dobrog ukusa tokom hladnih dana je u slojevitom oblačenju. Pažljivo birajte i kombinujte, bilo da želite da postignete efekat street style zvezde, ili se pripremate za poslovni sastanak. Ženstvenu siluetu ćete postići asimetrijom, a tajna pončoa je upravo u nepravilno sečenom kroju. Ogrnite pončo preko haljine, rolke, uz farmerke ili suknju, apsolutno nije bitno, jer ćete u svakoj kombinaciji izgledati moderno i stylish. Da dodatno začinite stvari, izaberite pončo u atraktivnoj boji, ili model sa poprečnim prugama.

                     legend džemper legend pončo
5. HALJINE - Legendarne dame znaju zašto
Mnogo je razloga zašto volimo haljine. Jedan od primarnih je taj što ni jedan odevni predmet ne ističe figuru i čini je toliko ženstvenom kao haljine. Moderno doba donelo je slobodu kombinovanja haljina na razne načine, te ne iznenađuje činjenica da u svakodnevnom životu, na ulici, sastanku, poslu, restoranu možemo primetiti elegantne haljine uparene sa patikama, ili drugim komadom za koje je do pre par sezona bilo nezamislivo videti, ni kombinovati. Ukoliko ste do sada izbegavali da nosite haljine, ove sezone neka to bude prva stavka na vašoj listi želja, a Legend World Wide će se potruditi da vam proces odabira učini jednostavnim, jer smo u našu ponudu uvrstili modele gde svako može pronaći svoju omiljenu. Kako je naziv ovogodišnje kampanje #BreakTheRules pozivamo i vas da ove jeseni prekršite modna pravila i sa uživanjem izađete iz komfor zone.


legend mala crna haljinacrna haljina legend



SHARE:

Нема коментара

Постави коментар

© Legend Blog - Bosna. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig